maanantai 27. elokuuta 2012

Lexus IS250 Vol. 2

Ja uutta kierrosta tämän kanssa.

Kaveri oli jo pessyt valmiiksi kun saavuin paikalle, joten päästiin suoraan itse asiaan. Pahimmat paikat kävin työn edetessä kuitenkin vielä Bilt-Hamberin soft claylla läpi ennen työstöä. Yllättävän hyvässä kunnossa oli kaveri saanut pinnan säilymään, ottaen huomioon, että autoa on jouduttu välillä pesemään kiireelläkin eri näyttelypaikoissa.. 

Pintana tuo on aivan mahta kiillotettava. Musta, kohtuullisen pehmeä, mutta ei ollenkaan tahmea. Ihan kaikkia syviä naarmuja ei lähdetty poistamaan, vaan pyrittiin vain häivyttämään pyöristämällä reunat, että riittää varaa myöhemminkin vielä kiillotella. 

Itse kiillotus tehtiin one steppinä. Minä kävin isot pinnat läpi Flexillä kera 5,5" sinisen hexin ja menzernan ff3000. Pahimmat paikat kahteen kertaan. Auringossakin tarkisteltuna tuolla tuli täysin holovapaata pintaa pehmeeseen lakkaan, mutta silti sillä saatiin yllättävän hyvin isompiakin naarmuja hävitettyä ja häivytettyä.

Kaveri kävi Einhellin rotaryllä ja 4" sonuksen SFX3:lla + FF3000 läpi ahtaimmat paikat. 

Lähtötilanne:


'


Tämä aiheutti ihmetystä...
Mutta sekin poistui... 

ja sitten valmiin tuloksen ihmettelyä..



auton omistajakin pääsi koneen puikkoihin 


Välillä ihastelua aurongossa, kun haluttiin varmuus pinnasta

Ja samaa vielä myöhemmin salamalla..





Autohan menee näytille X-treme Car Show:un 1.-2.9 ja siitä parin viikon päästä Tallinnaan näyttelyyn. Näiden takia pintaa piti vähän parannella..  

Omistaja itse lopuksi tempasi vahan niskaan ja taisipa olla tällä kertaa Dodo:n Blue Velvet LSP:nä.


-JK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti