perjantai 8. kesäkuuta 2012

Nissan Skyline GT-R - Pika Puunaus

5/2012

Sain puhelinsoiton päivää ennen Kajaanissa järjestettyä Backwood Cruisingia, että ehtisinkö pesemään "postiauton" näyttelyaamuna. Mihinkään ihmeisiin ei ollut aikaaa, vaan perus pesu, kuivaus ja QD kaavalla mentiin..

Esipesu:
Bilthamber Autofoam pumppupullosta 8 % seoksella
Huuhtelu painepesurilla

Vanteet:
Ensin edellä mainitulla esipesulla
sitten
Wolf's Chemicals Deironizer Decon Gel
Huuhtelu painepesurilla

Pesu:
Sonuksen peukullinen lammaspesukinnas
Bilt Hamber Auto wash kahden ämpärin taktiikalla (2BM)

Kuivaus:
Sonüs Der Wunder Drying Towel
-mikrokuitukuivausliina (vohveliliina)

Quick Dertailer:
Bilt Hamber Auto-QD
Mikrokuituliina

Jä tämän näköinen siitä sitten tuli..




Bilt Hamber auto-foam: Yksi parhaista esipesuun tarkoitetuista vahaturvallisista aineista. Voi käyttää vaahdottimen kautta n. 4% seoksella tai sitten pumppupullosta n. 8% seoksella. Tämä aine  todettiin taas jälleen kerran todella tehokkaaksi. Autolla oli vesisateella ajettu Helsingistä Kajaaniin ja sen  näköinen auto kyllä olikin. Varsinaisen pesun jälkeen ei pesusankkoihin juuri likaa jäänyt.

Wolf's Chemicals Deironizer Decon Gel: Tehokas lentoruosteen ja jarrupölyn poistoon metalli, maali ja lakkapinnoilta tarkoitettu ph. neutraali pesuaine. Aine liuottaa pinnoille tarttuuneet metallit, jolloin pesuaine muuttuu violetiksi. Ei anna ihan yhtä voimakasta violettia väriä kuin eri valmistajan Iron-X mutta on todettu vähintäänkin yhtä tehokkaaksi. Aine on myös semmosita että ei haittaa vaikka se kuivahtaa. Pesutehoa voi tehostaa halutessaan harjaamalla. Huomaathan että tämä ei ole normaalin lian eikä pien poisto aine, vaan tarkoitettu raudanpoistoon.

Bilt Hamber Auto Wash: Todella hyväksi ja tehokkaaksi todettu autonpesuaine. Sekoitus suhde on käsittämätön. 10 litraan vettä tarvitsee laittaa vain 5 ml. pesuainetta! Jo tällä sekoitussuhteella kintaan liukuvuus on todella hyvä ja pesuteho uskomaton. Ei vaahtoa hirvittävästi eikä tuoksu juuri miltään.

Bilt hamber Auto-QD: Helppo pikavaha kiillon ja vahapinnan ylläpitämiseen. Suihkaus pinnalle, jonka jälkeen levitys ja kiillotus mikrokuituliinalla. Kiillottuu todella helposti pois. Kestää pinnassa seuraavaan pesuun.


-JK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti